Jeg prøver meg på ting jeg ikke kan…

received_333647667109376Jeg heter Jannike Ånjesen og bor i Arendal, jeg er gift med Ken Tony som har diagnosen adhd.
Denne bloggen kommer hovedsakelig til å handle om oss på godt å vondt….
Det kan til tider være veldig utfordrende, men helt ubeskrivelig fantastisk!

Vi har også en sønn sammen som ble født i August 2017 som heter Gaute ❤

Våre felles interesser er dyr, skog og mark!

Og vi eier Staffmixen Shaggy, Engelsk Springer spanielen Peppa, katten O’malley og Islandshesten Sia som bor på «gården» med oss på Bjornes/Longum. Ken Tony elsker også selvsagt alt som har med kjøretøy å gjøre, men det gjør ikke jeg..  tror ikke man finner en mer nervøs person når det kommer til det.Snapchat-1855965106.jpg

HIV DEG MED PÅ VÅR BERG OG DALBANE!

7 kommentarer

 1. Claudia · januar 2, 2018

  Hei, så moro med blogg! 🙂 Har du ADHD? Bare tenkte pga navnet på bloggen? Hehe 🙂 gleder meg til å lese videre!

  Liker

  • adhdfrue · januar 2, 2018

   Hei!! Takk for kommentar ❤ mannen min har diagnosen ADHD, derav frue i navnet… Men hadde jeg vært sjekket så hadde det ikke vært umulig at jeg har det selv heller!! Hehe… Så Morro med positiv kommentar og at du vil lese videre! 😄😄😄

   Liker

   • Krista · januar 2, 2018

    Så bra 👍. Lever selv ned en mann med ADHD som elsker alt sv kjøretøy osv, og en stesønn med ADHD.

    Liker

   • adhdfrue · januar 2, 2018

    Ja ikke sant… ikke alltid like lett på høygir hele tiden! Kjøretøy å sånn holder jeg meg heldigvis helt unna for min egen sikkerhet, hemninger er det ikke noe som heter når man har adhd!! 😂😂👍 men de har det forferdelig Morro da! ❤

    Liker

 2. Tante Mona · januar 2, 2018

  Så spennende💕
  Dere er en herlig familie

  Liker

 3. Marita · januar 2, 2018

  Blir spennende å følge deg❤️

  Liker

 4. Karianne · januar 3, 2018

  Lever og sammen med en med adhd 😂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s