ADHD er fantastisk!

Det er selvfølgelig mange ting som er vanskelig med det å ha en diagnose, det å «være annerledes» enn andre.

Personlig liker jeg mennesker som er ekte å bare er seg selv, å føler et tydelig fellestrekk med ADHD er faktisk det å være seg selv hele tiden. Det ser jeg hvertfall på Ken Tony, at jeg alltid vet hvor jeg har han, nettopp fordi han alltid bare er 100% ærlig med seg selv å andre. Er han lei seg å misfornøyd så klarer han faktisk ikke å skjule det og er han glad og fornøyd så er han virkelig det! Tror vi alle har noe å lære av, å han er som en åpen bok hele tiden!

Er han forbanna så er han virkelig FORBANNA!

Er han glad er han så veldig GLAD!

Hvis man skal leve sammen med en person som har en diagnose så tror jeg det aller viktigste er å se det positive i det, å faktisk beundre at mennesker er annerledes, men reisen vår har vært/ å er absolutt ikke enkel. Det er mye å ta hensyn til å jobbe med begge veier…. spesielt det å ikke behandle personen urettferdig, men man må heller ikke finne seg i «dårlig» behandling pga en diagnose, det å «slippe unna» å skylde på ADHD’en.

Hver dag er like spennende, å livsstilen sammen med en som har adhd blir hvertfall ikke kjedelig å stillesittende! «Alt skulle helst skjedd for en dag siden» å man må bare henge på… å for å ikke snakke om piksing, tror aldri jeg har møtt en person som pikser å tirrer på alt å alle! Hehe

Dette er mitt første innlegg om litt av det jeg opplever om ADHD.

Snapchat-6175033675966608221

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s